top of page

Om mig Vd. Anna Åkerblom

Mitt arbete sitter inte i hemsidan tyvärr. Så prova gärna mina händer :)

Snart finns även Auktoriserade Celina Åkerblom på kliniken. Tider kan bokas till henne redan nu. Tryck på boka knappen och se vårat utbud.

Inte bara yta eller insida. Hela du sitter ihop inifrån och ut. Jag ger dig dom bästa förutsättningarna för just ditt bästa och din kropp och hud att ta hand om sig.


Jag heter Anna och är din Auktoriserade Hud och Kropps terapeut med Gesällbrev.

Vad kan jag göra för att uppnå bästa resultat för just dig.

När jag jobbar med huden tänker jag att huden är kroppens spegel. Hur mår du på insidan och varför. Detsamma när jag jobbar med kroppen. Svårt att säga hur en behandling exakt ser ut då det kan vara olika från gång till gång beroende på din dags form i hud och kropp.  Jag jobbar aldrig efter färdiga mallar. Jag är auktoriserad hudterapeut inkluderat Lashlift, Kemiska peels med Pro Power Peel, NBE3000. Dr.K Novel Skin Resurfacer treatment, Microneedling / Nanoneedling m.m.

Kropps terapeut NBE3000-Lymfterapi, Fasciaspecialist där jag jobbar med djupvåg - fasciavibe maskin och osteopatiska grepp, Kinesiologi, Kraniosakral terapeut. Friskvårds massör, Fotvårdare och Hårmineralterapeut. 

Hos mig kan du skräddarsy din behandling efter dina önskemål och behov, från topp till tå.

Jag blev  årets nyföretagare i Huddinge 2012 och är medlem i SHR då jag är examinerad från S:t Eriks 2-åriga hudvårds utbildning och driver kliniken där kvalitativ gedigen hudvård inifrån och ut, med inriktning på kundens behov erbjuds. Det är viktigt att du får ett gott bemötande och blir omhändertagen av en professionell terapeut med uppdaterade kunskaper och ett utbud av behandlingar där du kan känna dig i trygga händer och slappna av. Det är för mig av största vikt att du går från min salong nöjd och avslappnad med resultat.

Jag använder mig av hudvårdsprodukter från dermalogica då jag även är diplomerad dermalogica expert. Dr.K :s Probiotic, prebiotic och postbiotiska produkter, då jag jobbar med mycket  hudhälsa. Nannics produkter då jag utför  NBE-3000 behandlingar som är ett naturligt facelift utan kniv där radiofrekvens och värme stimulerar dina muskler och sätter fart på cellförnyelsen. Du får ett synligt resultat redan efter första behandlingen. Med NBE3000 utförs även kroppsbehandlingar som slimming, cellulite, detox och lymfterapi behandling. Även stressreducerande massage för både ansikte och kropp. Jag är även utbildad i NBE-Lymfterapi.

Jag ser även vikten av hälsa inifrån och ut. Studerat till Kinesiolog på Sabine education spine and bodyflow där jag även fick äran att medverka som lärarassistent i årskullen efter mig. Jag är även fasciaspecialist ,utbildad hos Atlasbalans och jobbar med fasciavibemaskin, Kraniosakralterapeut och Hårmineralterapeut. Så hos mig kan du få hjälp från topp till tå. Behandling och tekniker utses efter konsultation. 

Hos mig kan du även komma och utnyttja din friskvård

Varmt välkommen

Med vänlig hälsning

Anna Åkerblom


OBS!

Avbokning sker senast 24-timmar före bokad behandling. Om detta ej sker debiteras fullt pris.

Gratis parkering på grusplan. Häradsvägen 55


Anna Åkerblom

Auktoriserad hudterapeut.

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Diplomerad Kinesiolog

Diplomerad Craniosacralterapeut

Diplomerad Fascia Specialist

Diplomerad NBE3000 Lymfterapeut

Diplomerad Hårmineralterapeut

Diplomerad dermalogica expert

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Innehar F-skattsedel

Behandlingsskadeförsäkring

OBS!!

Vid avbokning eller ombokning. Ska det göras på telefon / sms :073-402 08 70 Senast 24-timmar innan

bokad tid. Ej avbokad tid debiteras fullt pris.  

bottom of page